andreas.moller@mollersjuridik.se

Skatterådgivning

Söker du skatterådgivning? Möllers Juridik har lång erfarenhet inom skatteärenden från att först ha arbetat 12 år på Skatteverket för att sedan börja företräda privata klienter. Skatterätt är Andreas Möllers specialitet och han har under många år haft många lyckade skattemål.

När ska man anlita skattekonsult? Om du vill sänka din totala skattesats eller överklaga den summa som bestäms av skatteverket så behöver du skatterådgivning. Skatterätt är ett mycket invecklat juridiskt område och dessutom händer det ofta att fallen tas vidare till förvaltningsdomstol. Därför är det relevant att ha hjälp av ett ombud genom hela processen för att försäkra dig om att dina egna intressen företräds.

Vilka anlitar skattejurist:

  • Privatpersoner – gäller den privata ekonomin – hjälp med deklaration och optimering
  • Företag – Kopplat till den privata ekonomin – kan vara flera personer inblandade
  • Företag – ett företag omfattas oftast av flera olika skatteslag som kan ha stor inverkan på företagets beskattning.

Skatterådgivning privatpersoner

Möllers Juridik har skatterådgivning privatpersoner som ett av sina huvudområden. När du behöver hjälp med optimeringar inför att lämna din deklaration till skatteverket så finns det många lagar och regelverk som påverkar hur mycket pengar du kan spara. Det finns många instanser där delar av dina kostnader är avdragsgilla eller där din intjäning kan gå under olika kategorier; så kallade inkomstslag som t ex inkomst av hobbyverksamhet. De här förhållandena kan man använda till din fördel så att din totala skatt blir lägre.

Skatterådgivning företag

Det andra beskattningsområdet som Möllers Juridik är inriktat på är skatterådgivning företag. För dig som driver eget finns det en ren djungel av regleringar och de flesta skattemål rör därför just enskilda firmor. Nästan alla företag behöver någon gång ta hjälp av skattekonsult för att navigera sig i detta rättsliga pussel. Andreas Möller har precis som för privata fall många lyckade ärenden inom skatterådgivning för enskild firma. Det som gör skatteärenden för företag speciella är att det i princip alltid finns en ekonomisk vinning att göra. Det beror på att det finns så otroligt många avdragsgilla kostnader och skattebefriade inkomster beroende på omständigheter och typ av verksamhet vilket innebär att du har stor potential att spara mer än vad du betalar i arvode för ditt juridiska ombud.

Oavsett om du behöver hjälp i egenskap av företagare eller om det är privat skatterådgivning du söker så ska du inte tveka att kontakta Andreas på Möllers Juridik. Han kommer att göra allt för att du ska betala så lite skatt som möjligt på ett korrekt och lagligt sätt.

Ring nu
+
Ring mig!