andreas.moller@mollersjuridik.se

Deklarationshjälp

Behöver du deklarationshjälp? Då har du hamnat helt rätt. På Möllers Juridik kan du både som privatperson och företag få hjälp med att deklarera. Vi hjälper också till med skatterådgivning.

Varje år är både privatpersoner och företag, det vill säga inkomsttagare, tvungna att lämna in en deklaration till Skatteverket. En deklaration innehåller de uppgifter som en skatteskyldig person ska redovisa för myndigheten.

Deklarationshjälp privatperson

Som privatperson och skatteskyldig är du tvungen att varje år lämna in en inkomstdeklaration till Skatteverket. Denna deklaration används sedan för att beräkna den slutgiltiga skatt du ska betala. I denna deklaration ska du exempelvis redovisa eventuell lön, skatteavdrag, kapitalvinster eller kapitalförluster.

För den ovane kan detta vara en jobbig och nedtyngande process, samtidigt som det också är enkelt att missa eventuella skatteavdrag som du har rätt till.

Deklarationshjälp företag

Oavsett om du är en enskild näringsidkare, driver eller är delägare i ett aktiebolag så är du tvungen att deklarera. Något som många gånger kan vara en jobbig process och innebära många saker att hålla reda på med tanke på de tre huvuddeklarationer som måste redovisas årligen:

  • Momsdeklaration
  • Skattedeklaration
  • Inkomstdeklaration

Deklarationen är dock också ett ypperligt tillfälle att se över vad ert företag kan förbättra och göra smartare inför det kommande året. På Möllers Juridik hjälper vi er att ta tillvara på dessa möjligheter, samtidigt som vi ser till att ni inte missar eventuella skatteavdrag som ni har rätt till.

Ta hjälp av Möllers Juridik

Hos oss på Möllers Juridik kan du både som privatperson eller företag få hjälp med att redovisa de årliga deklarationer som krävs för just dig.

Jag som driver denna juridiska byrå heter Andreas Möller. Under cirka tio åren har jag arbetat som skatteombud där företrätt Skatteverket i olika skatteärenden och skattemål. Innan jag startade min egna byrå arbetade jag under 12 år på Skatteverket.

Tack vare min bakgrund hos Skatteverket har jag en stor kunskap och förståelse för hur ärenden behandlas av myndigheten, samt hur de gör sina bedömningar. Detta gör också att jag kan hitta lösningar som inte är uppenbara för andra, vilket jag använder för att mina klienter ska nå framgång vid deklarationer eller överklaganden hos Skatteverket.

Tveka inte på att höra av dig till Möllers Juridik för inledningsvis kostnadsfri rådgivning gällande deklarationshjälp. Fyll enkelt i kontaktformuläret eller ring mig direkt på 073-6475890

Ring nu
+
Ring mig!